Martin vs Joshua
|
09-04-2016, 02:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-2016 02:57 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Martin vs Joshua
Wietnam
Ja tam widzę od 1:00 Chyba, że studio będzie. ze str. Polsatu BOKS Gala boksu zawodowego Anthony Joshua – Charles Martin godz. 20:00 (Polsat Sport Extra) i godz. 22:40 (Polsat Sport) Komentują: Andrzej Kostyra i Andrzej Gmitruk Gala boksu zawodowego Manny Pacquio - Timothy Bradley godz. 1:00 (Polsat Sport) Komentują: Janusz Pindera i Albert Sosnowski Jeśli zaś chodzi o tę galę. O walce wieczoru tak naprawdę ciężko cokolwiek powiedzieć, bo o jednym i drugim mamy bardzo mało materiału. Obaj to niesamowicie agresywni i silni bokserzy, którzy stawiają na pressing i spychanie rywala do lin. Jednak nieco lepszy w tym aspekcie wydaje się być Brytyjczyk. Sądzę, że to on ruszy do przodu i zaskoczy Amerykanina furiackim atakiem. Wyjścia wtedy są dwa. Joshua robi z Martina Cormisha czy innego Gaverna, albo nie udaje mu się go znokautować w przeciągu dwóch rund i pojedynek zaczyna się coraz bardziej wyrównywać. Joshua widzi, że nie jest łatwo, a Martin zaczyna przedzierać się mocnymi ciosami. Wtedy wszystko może się zdarzyć. Ja jednak obstawiam, że w okolicach 9-10 rundy Martin znokautuje Joshuę. Nie zdziwę się natomiast, jeśli zobaczymy pełny dystans. Ogólnie ciężko tutaj cokolwiek wyrokować, jednak ja w stosunku 51-49 stawiam zwycięstwo Charlesa Martina. Szykuję się na tę walkę dość mocno, bo ma ona argumenty, aby przypomnieć najlepsze lata HW w historii. Fightcard raczej nie przyniesie dość dużo emocji. Selby, McDonnell, Groves powinni wygrać, ale zawsze to przyjemność zobaczyć w ringu tych gości. Ciekawie zapowiada się także brytyjskie starcie, ale patrząc na ostatnie wyczyny Macklina, stawiam na Rose'a. Moje ostateczne typy: Martin KO Selby PTS Rose KO McDonnell KO Groves KO Ogólnie się jaram całym weekendem |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości