Polsat Boxing Night Kraków 02.04.2016
|
03-04-2016, 08:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2016 08:59 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Polsat Boxing Night Kraków 02.04.2016
Tak jest, mam powiązanie z Polsatem, dlatego mówię, że to dziadostwo
![]() Cytat:Nie da się porównać 3-4 tygodniowej imprezy o tak wielkim znaczeniu do rozgrywek LM trwających cały sezon. Już o tym wspominałem wcześniej. Spytam jednak raz jeszcze. Czy największy turniej piłkarski na świecie (dużo większy i atrakcyjniejszy niż ME) nie powinien być dostępny dla szerszej publiczności? Cytat:No i co z tego, że pisałeś skoro wykupiłeś. Jakbyś był przeciwnikiem ppv to byś nie kupił. To tak jakbyś deklarował, że nie jesteś zwolennikiem SLD a na nich głosował Undecided. To jest zupełnie coś innego i ty dobrze o tym wiesz, kolego ![]() Cytat:Zalety ppv? Kpisz człowieku?! Zalety: - szybszy rozwój boksu zawodowego w Polsce - szersze zainteresowanie boksem zawodowym wśród tzw. januszy - młodzi i utalentowani zawodnicy mają okazję sprawdzić się naprzeciw mocniejszym rywalom - zainteresowanie polską galą nie tylko w Polsce - każdy kraj, gdzie boks jest na przyzwoitym poziomie prezentuje swoje gale w systemie PPV. Inaczej niektórych walk nie da się zorganizować, bowiem żadnego promotora na to nie stać. Oczywiście ma to i wady - nabijanie kabzy Adamkowi czy Polsatowi - płacenie za coś, co powinno być szerzej dostępne - nie każdego stać na takie coś Oczywiście podkreślam, że rozmawiamy tu o PPV, bowiem przykłady takie, jak kiedyś Wawrzyk - Powietkin, meczów reprezentacji z Czarnogórą i Mołdawią czy Diablo - Czakijew to już skur****** Widzisz, ja dostrzegam wady i zalety, ty tylko te pierwsze... Cytat:Akurat piłka ręczna interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, ale nie przypominam sobie by ktoś wołał za turniej kwalifikacyjny piłkarzy ręcznych 40zł. A polsat za mś siatkarzy owszem wołał... No widzisz, ty masz absolutnie wyjebane, że nc+ wszystko koduje i nie potrafisz docenić tego, że Polsat pozostawia coś do obejrzenia tym biedniejszym kibicom, których nie stać na najtańszy pakiet sportowy. Ale to jest typowe dla abonentów nc+, według ich mniemania, im należy się wszystko za darmo. A sądzę, że nc+ by nie zbiedniało, jakby jeden mecz LM puścili na TVN7... Cytat:To mniej czytaj wypocin w necie a pytaj u źródła. Ja jako abonent nc+ mam dostęp do transmisji z meczów ligi polskiej, angielskiej, hiszpańskiej, francuskiej, włoskiej. Dodatkowo na eurosporcie leci bundesliga. OK, przyjmuję. Cytat:Naprawdę nie pojmuje idiotycznego bronienia spraw beznadziejnych, no ale jeśli przyjmujesz rolę adwokata diabła to twoja sprawa Tak się reaguję na argument na który nie ma się odpowiedzi ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości