Polsat Boxing Night Kraków 02.04.2016
|
03-04-2016, 02:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Polsat Boxing Night Kraków 02.04.2016
(03-04-2016 01:06 PM)kubala1122331 napisał(a): Ach, to legendarne oglądanie PPV w Polsacie na streamach, dające tyle satysfakcji i spokojnego oglądania! Uwierz mi Kubala, że znacznie większy wkurw bym zaliczył dając się okraść z głupich 40zł niż męczenie się ze streamami. (03-04-2016 01:06 PM)kubala1122331 napisał(a): Ja, podobnie jak @Hugo, nie żałuję nawet 1 zł z wydanych 40 zł. Nie ma nic piękniejszego niż 7 godzin dobrego boksu w wygodnym łóżku i pięknej jakości. Oczywiście, sam nie jestem fanem PPV, ale czy wyrzucenie 40 zł raz na pół roku to majątek? No chyba nie. A satysfakcja z wykiwania Polsatu? Naprawdę? Istnieje coś takiego? Oczywiście, że to nie majątek. Nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć sedna sprawy. Tu naprawde nie chodzi o 40zł czy nawet 10zł. Chodzi o ZASADY. Ty jako abonent cp dałeś złodziejowi cztery dychy by móc sobie obejrzeć 5 walk bokserskich mimo (uwaga) że co miesiąc płacisz polsatowi opłatę za korzystanie z ich oferty programowej. Nie chce mi się kolejny raz Ci tego samego tłumaczyć. To tak jak ja bym wczoraj miał zapłacić 40 zł za obejrzenie meczu Barcelona-Real. Ja za takie wydarzenie płacę C+ co miesiąc właśnie po to by nie męczyć się na streamach tylko usiąść wygodnie przed 48 calowym tv z ulubionym piwem w ręku. Dlatego właśnie mam satysfakcję z tego, że obejrzałem to co ty (oczywiście w nieco gorszej jakości) za darmo i nie dałem z siebie zrobić frajera. Takie jest moje zdanie, z którym nie musisz się zgadzać. (03-04-2016 01:06 PM)kubala1122331 napisał(a): Inna sprawa, że wymaganie od Polsatu, żeby dokładał do takiej gali ok. 3-4 mln złotych, to nieco niepoważna sprawa. Cieszmy się, że mamy takie eventy w Polsce, popularyzują one ten sport, o PBN mówi cała Polska. Trzeba jednak zrozumieć, że z samych reklam nie dałoby się zorganizować u nas takiego fightcardu. Ale lepiej narzekać, nie przyglądając się podstawowym argumentom. Jak kogoś nie stać na porsche to kupuje opla. Jeśli polsatu nie stać na galę z takim fightcardem to niech się za to nie zabiera. Ale przecież można obłupić swoich abonentów. (03-04-2016 01:06 PM)kubala1122331 napisał(a): Swoją droga Polsat ma zamiar niemal w całości (obok meczów, które wymaga UEFA) zakodować ME w piłce nożnej. Ale niektórzy będą płakać I Ty uważasz, że to jest fair ze strony polsatu? Kodowanie takiego wydarzenia jak ME w piłce nożnej? Ty to porównujesz do Ligi Mistrzów, która trwa wiele miesięcy? Zastanów się. I nie dziw się potem że ludzie mają wywalone na ten cały polsat. Już raz zakodowali MŚ w Korei i Japonii. Wiesz jak to się nazywa? Skurwysyństwo. NC+ nie zablokowało LM, ma ją na swoich kanałach i nie trzeba za to płacić dodatkowego haraczu. Wystarczy być ich abonentem. Ty jako abonent cp żeby obejrzeć PBN musiałeś oprócz stałej opłaty zapłacić drugi raz. Taka "drobna" różnica. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości