Polsat Boxing Night Kraków 02.04.2016
|
26-02-2016, 08:29 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2016 09:06 AM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Polsat Boxing Night Kraków 02.04.2016
Cytat:Tyle samo kosztowało to zeszłoroczne gówno z udziałem Salety, więc nie ma co wybrzydzać, bo walki przecież będą o wiele ciekawsze. Wiesz, jak kupię Malucha za 100 tys. złotych to nie powiem, przy zakupie Fiata Pandy za 100 tys. złotych że to spoko kwota bo przecież za tyle sprzedawano dużo gorsze Maluchy. Za poprzednią galę nawet 10zł to byłaby kpina (chyba że walka pań), za obecną też bym tyle nie dał choć obiektywnie jest to gala ciekawsza. Niemniej ja w ogóle nie mam telewizora w domu, więc temat średnio mnie dotyczy Cytat:- Jackiewicz w poziomie irytacji prześcignął nawet Dodę. Lubiłem gościa, ale ostatnio robi z siebie żałosnego pajaca i po cichu liczę, że po walkach z tym Bułgarem i Syrowatką, jak to sam określił "przestaną mu płacić" Czyli szykują się nam niemiłe niespodzianki, bo Cieślak i Adamek bujają głową w chmurach? Mnie bardzo ciekawi czy ten Palacios postawi jakieś twarde warunki czy nie. Jak czytałem wywiad z nim, to gość jest tak zmotywowany że aż nie wiem czy nie przemotywowany Co do Jackiewicza - nigdy nie ukrywał, że boksuje dla kasy i idzie tam gdzie dadzą więcej. Przynajmniej jest szczery. Niemniej on mnie zaciekawi bardziej w rewanżu z Syrowatką, który znowu może to przegrać. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości