Ciekawostki sportowe
|
27-01-2016, 02:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Bo Duńczycy są ogólnie 1.5x lepsi od Szwedów, jakim cudem wczoraj zremisowali? Nie wiem, ale wydaje mi się, że po wyjściu na prowadzenie 11-6/7 stwierdzili, że mecz jest wygrany. Trochę sobie skomplikowali sytuację, bowiem jeśli dziś przegrają z Niemcami to braknie ich w półfinale. Cholernie ciekawie będzie. Niby Dania faworytem, ale Niemcy mają młody i głodny sukcesu skład. Są w świetnej formie, typowałem, że z powodu braku m.in Gensheimera czy Gretzkyego nawet nie wyjdą z grupy. Ale zachwycają grą. Do tego będą świeżsi, bo wczoraj nie grali. Może być mecz na styku. Osobiście delikatnie kibicuję Niemcom
![]() Co do Hansena to dwa-trzy lata temu zapowiadał się na Boga piłki ręcznej, ale moim zdaniem nie rozwinął się tak jak mógł. Oczywiście, to wciąż TOP5 P4P w ręcznej, ale nie przewyższa konkurencji (Jureckiego, Karabaticia, Duvnjaka czy Gensheimera) o dwie klasy, jak Messi w piłce. Taki plan na dziś: 16:00 Macedonia - Białoruś 18:15 Francja - Norwegia!/Dania - Niemcy 20:30 Polska - Chorwacja 3:30 Aga - Potworek 9:30 Federer - Djoković PS. Tak, naprawdę troszeczkę kibicuję Niemcom ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości