Rankingi - Heavyweight
|
17-01-2016, 04:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2016 04:55 PM przez Terminator.)
|
|||
|
|||
RE: Rankingi - Heavyweight
Jaka kontrowersja, to chyba najbardziej przemyślana lista jaka została tu zamieszczona.
Fury ma na rozkładzie Kliczke jednak na mnie ta wygrana nie robi zupełnie wrażenia, pokonał go zadając po 2 ciosy rundę i główną przyoczną tego była beznadziejna, ograniczona, bojaźliwa postawa Ukraińca. Heh, Odwodniony Stivern? Facet wychodzi zalany do ringu, gdzie tak naprawdę powinien ważyć dobre 10 kg mniej a tu nagle się twierdzi że odwodnienie było główną przyczyną porażki. Przypomnij mi jakie szanse dawałeś Wilderowi przed tym pojedynkiem 10/90 czy jak? Martin - nie miałem go przedtem ponieważ wcześniej się mu nie przyglądałem. W walce z Głazkowem pozytywnie mnie zaskoczył, do momentu przerwania kontrolował walkę. Widać że facet ma spory potencjał, warunki fizyczne poparte dobrą szybkością i silnym ciosem. Glazkow - kontuzja, kontuzją ale tej walki i tak pewnie by nie wygrał. Wyszedł do ringui w takiej formie fizycznej, że powinien wręcz obskakiwać i ogrywać Martina a on tylko poruszał się statycznie i zbierał jaby i prawe proste. Solidny bokser, którego stać na dobre walki z 2 dziesiątką HW ale pewnego poziomu nie przeskoczy. Povietkin spadł, bo wcześniej przeceniałem jego efektowną wygraną nad słaby Wachem. W sumie to nawet zastanawiałem się nad zepchnięciem go za Joshuą i Ortizem... Wytłumaczyłem się? http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości