Wasze ulubione gry !
|
08-01-2016, 02:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Ja w Disciples II grałem w Powrót Galleana (chyba mam gdzieś ją na strychu, ale nie w swoim mieszkaniu :/). Poza tym chciałem wrócić do I i ją skończyć. Jedynka miała tylko 4 rasy, była bardziej ograniczona, ale to świetna rozgrzewka przed II. No i też chciałem kumplowi ją pokazać, więc boję się mu wyjechać z II, bo pewnie by się pogubił chłop na starcie.
O nowszych gierkach z Wami dużo nie podyskutuję, bo mój komp na to nie pozwala. Mimo iż nowy, to z jakimś fatalnym Family Chipset'em, co nawet PESa 6 mi nie puszcza (strasznie przycina obraz), ale kupiony od kumpla za niedużą kasę, więc chociaż miałem pewność, że mi się nie przegrzeje po tygodniu użytkowania. W III robiłem błędy przy ataku i obronie zamku. W II wystarczyło postawić jakiegoś "bohatera"(był chyba za 500g), który bronił zamek, a w III jednak trzeba dać prawdziwego bohatera (z karczmy). W innym przypadku nasze szanse mocno spadają. W III jak atakowałem zamek Inferno chyba, to nie wiedziałem, że tam fosa atakuje za 150hp. Myślałem też, że moja jednostka "myśli" i omija tę zaporę, a ona jak głupia łazi po tych minach. Tak straciłem chyba 2-3 behemoty (w jednej kolejce) i przegrałem ostatecznie całą bitwę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 170 gości