Brodnicka i Piątkowska
|
23-12-2015, 08:47 AM
|
|||
|
|||
RE: Brodnicka i Piątkowska
Wietnam, aleś Ty jest tendencyjny. Wpis Piątkowskiej żeś opublikował tylko w części, a widzę że Tygrysica robi wojenkę z każdą ewentualną przeciwniczką.
Karolina Łukasik: Powiedziałam, że jestem gotowa się z nią zmierzyć, na co ona stwierdziła, że czeka ją występ na PBN i to będą łatwo zarobione pieniądze. Jak łatwo zarobić pieniądze, niech zapyta swojej koleżanki. Dla mnie Łukasik jest w tym momencie warta tyle, co początkująca zawodniczka. Od swojego powrotu po 7 latach boksuje z zawodniczkami o ujemnych rekordach i nic ciekawego w tych walkach nie pokazuje. Łukasik myśli, że wykrzyczy sobie walkę ze mną i nie rozumie jednej rzeczy. Ja i Ewa Brodnicka bardzo potrzebowałyśmy walki na PBN w zeszłym roku i podkręcanie atmosfery przed tym pojedynkiem było nam na rękę. Teraz jestem już w innym miejscu i obrażanie mnie w mediach ani trochę nie przybliża jej do naszego spotkania w ringu. Chcę się skupić na boksie i nie mam ochoty znowu tygodniami kłócić się z osobą o dwucyfrowym IQ. Sasza Sidorenko: Chętnie spotkam się z nią po rewanżu z Brodnicką. Byłoby to najciekawsze dla kibiców polsko-polskie zestawienie pod względem bokserskim. Dla mnie też, bo jestem ciekawa, jak wyglądałaby konfrontacja naszych stylów. Zagadką jest też to, czy Sasza potrafi przyjąć cios. Na zawodowstwie walczyła z rywalkami, które nie biją mocno, a w amatorstwie boksowała w kasku. Chętnie to sprawdzę. Priorytetem w walkach polsko-polskich jest dla mnie rewanż z Brodnicką. Jeśli mi go nie da, pójdę swoją drogą. Ja przynajmniej mogę jechać za granicę i wygrać, a ona wszędzie za granicą zostanie zdyskwalifikowana. Po walce z Brodnicką mogę zmierzyć się z pozostałymi Polkami. Agnieszka Rylik: Ma ostatnio dużo do powiedzenia na mój temat. Jeśli ta była posiadaczka arcyprestiżowych tytułów (WIBF – nie mylić z kobiecą wersją IBF, bo nie ma z nią nic wspólnego i WIBO - nie mylić z WBO) choć raz w karierze chciałaby się zmierzyć z przeciwniczką, która ma czym uderzyć, to zapraszam." Szczególnie ostatni wpis mogła sobie darować. Najlepsze jest to, że do Łukasik pisze o tym, że chce się skupić na boksie a nie na kłótniach, a obraża kogo może ![]() ![]() Oczywiście, Ewa B. nie jest lepsza, jej odpowiedź (ogólnie spoko, ale mogła sobie darować końcówkę) ""Jest mi wstyd, że nawet przed świętami pewna pięściarka obraża i zrobi wszystko, żeby tylko o niej mówiono. Brak pokory, brak pogodzenia się z przegraną i ataki na ikony kobiecego polskiego boksu zawodowego jak Rylik i Łukasik. Taką pewność siebie zapewne dały Ci walki z dziewczynami, które nawet nie starały się zadawać ciosów jak na Twojej ostatniej pseudo mistrzowskiej walce. Do pojedynku ze mną ustaw się w kolejce Pani Ewo "kotecek" Piątkowska. Twoja koleżanka niepokonana Ewa "Kleo" Brodnicka" Cytat:Gościówa ma tak nasrane w głowie, że to jest śmiech na sali. Jak sława i pieniądze może uczynić z człowieka najgorszej jakości debila to widać po przykładzie Brodnickiej.Rozwiń Kubala, rozwiń. Ja po takich wpisach mam wrażenie, że omija mnie pół wpisów odnośnie tych bokserek ![]() Cytat:Niech sobie Brodnicka dalej walczy z pięściarkami o rekordzie 0-13 i wygrywa z nimi po wałkach.Którą walkę masz na myśli? Cytat: Ostatnia walka też była bliska, a jeśli ktoś spojrzy w punktację uzna, że był to pojedynek do jednej mordy. Nie wspomnę już o tym, że Brodnicka powinna zostać zdyskwalifikowana za ściąganie, a nawet nie otrzymała ostrzeżenia. Prawda, punktacje o kant tyłka rozbić, 96:94 chyba najlepiej odzwierciedla przebieg pojedynku. Pierwsze cztery i dwie ostatnie Brodnickiej, 5-8 rywalki. Mógł też być remis. Co do ściągania, dyskwalifikacja to może za dużo powiedziane bo jednak trzeba stopniować ostrzeżenia, a wątpię by po jednym dalej tak działała. Chociaż kto ją wie ![]() Cytat:Borek ją przedstawia, mówi:Ewa Brodnicka mistrzyni Europy, a ona korygująca:Hahaha ![]() ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości