Brodnicka i Piątkowska
|
23-12-2015, 12:19 AM
|
|||
|
|||
RE: Brodnicka i Piątkowska
nCoraz trudniej idzie mi trawienie tej nieutalentowanej dziewczyny. Gościówa ma tak nasrane w głowie, że to jest śmiech na sali. Jak sława i pieniądze może uczynić z człowieka najgorszej jakości debila to widać po przykładzie Brodnickiej. Nie chciałbym rewanżu Ew, Piątkowska wygrała pierwszą walkę i ma szansę na poważniejsze tytuły. Niech sobie Brodnicka dalej walczy z pięściarkami o rekordzie 0-13 i wygrywa z nimi po wałkach. Mam nadzieję, że przyszły rok trochę zmieni samoocenę Brodnickiej. Nie ukrywam, że będzie to pierwszy sportowiec z Polki, któremu w każdej walce będę życzył jak najgorzej. Takie śmieszne coś nie zasługuje na sukcesy w boksie. Aha, wiadomo, trzeba liczyć na nokaut, bo na punkty się z nią nie wygra. Ostatnia walka też była bliska, a jeśli ktoś spojrzy w punktację uzna, że był to pojedynek do jednej mordy. Nie wspomnę już o tym, że Brodnicka powinna zostać zdyskwalifikowana za ściąganie, a nawet nie otrzymała ostrzeżenia. \r\nA więc mam kolejne życzenie bokserskie na 2016 rok. Nokaut na idiotce.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości