Ranking P4P forum Bokser.org
|
03-12-2015, 11:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2015 11:14 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(03-12-2015 07:47 PM)Metzger napisał(a): No jeżeli taki ma być cel rankingów, to spoko. Dla mnie ranking ma mieć przede wszystkim funkcję informacyjną. Ma maksymalnie obiektywnie wskazywać, który bokser jest lepszy na dzień tworzenia rankingu.Lepszy, a w czym lepszy? ![]() Rozumiem to tak, ze Twoim glownym kryterium jest zestawienie H2H, czyli kto kogo zbije, a nie kto kogo pokonal/z kim walczyl i w jakim od lat jest miejscu. Wolisz zgadywac kto by wygral, niz ocenic np. resume. Ok, mozna i tak. Teraz idac za Twoja logika tworzenia rankingu. Powiedzmy, ze dla kogos(jakiegos fantasty ktory uwaza, ze swietnie czyta boks) Spence/Joshua bedzie/byc moze jest juz najlepszy, wiec ma 1miejsce? Mozna sie tak bawic. Wpadnie soebie ktos i luzno rzuci, ze dla niego Johsua jest top1 HW, Usyk CW, Beterbijev LHW, DeGlae SMW, Quillin MW... ![]() Wiesz Metzi. Jak bokserzy maja zblizone osiagniecia, podobnych rywali na rozkladzie etc. to jak najbardziej, takie rzeczy maja sens i tez sie tak bawie bardzo czesto. Jezeli jednak widze nazywanie fetyszystami tych co maja wysoko bokserow broniacych sie wynikami jak malo kto, w tym przypadku Bradleya, to juz powaznie tego traktowac sie nie da. Nawet nie sam sprzeciw z Twojej strony jest jakis nie tego, ale raczej to co napisales. Jezeli Twoj post to mialy byc argumenty by Tima nie bylo w tej dyszce to jestem spokojny o jego zaslugi. Nic mu nie odebrales, raczej tylko utwierdziles mnie w przekonaniu, ze nie mozna mu nic zarzucic. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości