Władimir Kliczko vs Tyson Fury
|
29-11-2015, 01:28 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2015 01:31 AM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Władimir Kliczko vs Tyson Fury
(29-11-2015 01:16 AM)Wilczekstepowy napisał(a): Nie podobają mi się również te komentarze na głównej. Te prześmiewcze komentarze z wielkiego mistrza, jakim bez wątpienia jest Kliczko. Osiągnął coś takiego w tym sporcie, że te małe gnojki z gilami w nosie, które teraz tłuką hejty przed monitorami, nigdy, nigdy w życiu czegoś takiego nie osiągną. Myślę, że nawet nie będą stali około takiego miejsca w którym jest/był Władimir. Na głównej przeczytałem już, że Kliczko to journeyman Ludzie popadają ze skrajności w skrajność. Jeszcze kilka godzin temu Wład miał ukarać "pajaca", a teraz wychodzi że Tyson obił jakiegoś gościa, który przez przypadek wyszedł do ringu. A w ogóle przecież oczywistym było, że Fury zwycięży --- Ciągle jestem pod wrażeniem tego, co zaprezentował Fury. Facet zaboksował kapitalnie taktycznie, świetnie kontrolował dystans i był ciągle w ruchu, tak że Kliczko nie potrafił znaleźć stabilnej pozycji do zadawania ciosów. A, że Kliczko nie jest typem wojownika, wolał nie ryzykować. No i robi się ciekawie w HW. O ile WBC Wildera było tylko delikatnym powiewem świeżości, tak teraz, mam nadzieję że czeka nas mały huragan. Fury vs Joshua na Wembley. No, chyba że Witalij zechce pomścić brata |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości