Władimir Kliczko vs Tyson Fury
|
16-11-2015, 05:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Władimir Kliczko vs Tyson Fury
Gogolius
Prawdę mówiąc śledzę obu. Nie to, że jakoś dokładnie, walka w walkę, ale Kiladze widziałem jakieś trzy pojedynki, to samo Gassijewa. Obaj prezentują nieco odmienne style, stąd też powinno być ciekawie. Gdybym miał wskazać faworyta to jednak upatrywałbym go w Rosjaninie. Ukrainiec wydaje się być lepszy technicznie, fajnie boksuje na dystans (co jest chyba dość normalne dla bokserów z tamtego regionu), ale nie wiem jak tam z jego szczęką. Kalenga go pozamiatał. I właśnie jestem dość ciekawy, czy to wypadek przy pracy, czy jednak oznaka, że pewnego poziomu nie przeskoczy. Gassijew wydaje się silniejszy, bardziej agresywny, jednak z gościem o umiejętnościach Kiladze raczej nie walczył. Taka weryfikacja dla obu. Kiladze, jesli przegra przed czasem (a tak uważam) może powoli pakować manatki i wyglądać dobrze z Rusiewiczami tego świata. Gassijew ma szansę udowodnić swój talent. Mój typ to Gassijew przed czasem, a jeśli ktoś na punkty to bardziej Kiladze (jest promowany przez K2, gala "u siebie"). Dobry pojedynek może być, serio |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 32 gości