Ranking P4P forum Bokser.org
|
09-11-2015, 09:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2015 09:25 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Cytat:oficjalnie nie wygrał ani z Williamsem ani z Alvarezem.Dlatego nie piszę, żadnego oficjalnego rankingu tylko swój. Uważam, że Lara jest lepszy od Alvareza. Oficjalnie Floyd pokonał Alvareza dwa do remisu, co dawałoby Meksykaninowi miejsce w top10 p4p bo dać tak trudną walkę królowi potrafiło dwóch zawodników. A ja widzę deklasację. Uważam że JMM wygrał trzecią walkę z Pacquaio, tak samo że Lebedev wygrał z Huckiem, a Cunningham drugą walkę z Adamkiem. itd. itp. Cytat:A gdybyś nie widział żadnej walki Kowaliowa czy Gołowkina, to też być nie umieścił ich w top 10 Tak, oczywiście że tak. Jak mogę podpisywać się pod czymkolwiek czego nie widziałem? Jutro wyskoczy mi kolega i powie "te, młody De La Hoya rozwala rywali w pył, mówię ci mega talent, weź go wrzuć do dyszki" to mam go wrzucić? Nigdy w życiu Cytat:Gonzalez będzie walczył z Estradą rewanż, wygra , może później o tytuł kolejnej kategorii z Inoue, wygra będzie mistrzem Oczywiście, chciałbym żeby ten kto czyta mój ranking miał pewność, że nie wyciągam miejsc z palca czy boxreca. Broner jest mistrzem w czterech kategoriach wagowych, a jak dla mnie to on nie jest w top 20, nawet w poczekalni go nie mam... Cytat:Wyjasnij Gogolius najpierw jakimi kryteriami sie kierowales,Pisałem kilka razy, ale mogę powtórzyć. - oceniam pozycję boksera w danej wadze, ogółem w topce wolę dominatorów jak GGG, Kovalev, Rigondeaux czy Kliczko - oceniam resume bokserów z naciskiem na ostatnie miesiące, choć bokserzy długo trzymający wysoką formę (Floyd, Pac-Man, Cotto, Bradley) dostają bonusy za walki sprzed 2-4 lat - walki oceniam subiektywnie, punktuję i tak układam rankingi, dlatego Lara u mnie jest niepokonany, a Pac-Man ma jedną porażkę więcej (bo z kolei zabieram mu porażkę z Bradleyem) - nie wstawiam do topki bokserów których znam ze zdjęć i newsów Cytat:10 uchiyamaopowiesz cos o nim? Krzychu, nie zrażaj się! Cytat:to i tak 5 miejsce w rankingu P4P to dla mnie szok, ale każdy ma prawo do swoich opinii Smile.Tak jak napisałem, moja topka to top3 która jest wg mnie mocniejsza i pozostała siódemka układana niejako od nowa. I jak zaznaczyłem także, Lara będzie spadać w rankingach bo ma taką a nie inną sytuację. Z drugiej strony Martin, Lara nie zrobił mniej w 154 funtach niż GGG w 160 funtach, serio |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 61 gości