Tydzień 27.08. - 2.09.2012
|
26-08-2012, 09:53 AM
|
|||
|
|||
RE: Tydzień 27.08. - 2.09.2012
Tepparith Kokietgym - Nobuo Nashiro
Japończyk to rutyniarz, ale najlepsze lata ma chyba za sobą. Kokietgym jest młody, utalentowany i w prime, myślę że poradzi sobie z Nashiro bez większych problemów. Typ: Tepparith na punkty Felix Sturm - Daniel Geale Nie mam jakiegoś większego pomysłu jak mógłby wyglądać przebieg tej walki. Ogólnie spodziewam się zaciętego, dobrego widowiska w granicach remisu. Typ: Sturm na pkt Gennadij Gołowkin - Grzegorz Proksa Dla jednego i drugiego ta walka jest największym wyzwaniem w karierze. Za niewielkiego faworyta uważam Gołowkina, ale nie przekreślam też Proksy. Jeżeli Grzegorz dobrze wejdzie w walkę i nie zainkasuje zbyt szybko jakiegoś brzydkiego ciosu to ze swoim niewygodnym stylem jest w stanie napsuć krwi Kazachowi. Jednak myślę, że Gołowkin wygra walkę przed czasem w końcowej fazie pojedynku. Ma za sobą bardziej korzystne przygotowani i powinien być świeższy. Proksa mimo efektownego balansu jest zawodnikiem trafialnym - trafiali Booth, Navacesus, Hope moim zdaniem trafi też niezwykle precyzyjny Gołowkin. A wtedy mogą zacząć się duże problemy. Typ: Proksa po kilku udanych początkowych rundach zostanie przełamany pod koniec pojedynku (10-12r) Do reszty pojedynków odniosę się później |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości