Władimir Kliczko vs Tyson Fury
|
01-11-2015, 07:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Władimir Kliczko vs Tyson Fury
“Kliczko lubi kontrolować sytuację. On musi być tym, który ma wszystko pod kontrolą. To, że przebrałem się za Batmana i w tym stroju pojawiłem na konferencji prasowej sprawiło, że nie był on w stanie kontrolować tego, co się dzieje. W ten sposób go dopadłem. Sprawiłem, że czuł się sfrustrowany i nie był w stanie niczego zrobić. Ja mam problemy psychiczne zwłaszcza, gdy chodzi o Kliczkę. On będzie miał sporo problemów mentalnych, gdy wejdzie ze mną do ringu. Shannon Briggs tylko udaje. On i Kliczko lubią się i dzwonią do siebie, aby umówić się na to, co który ma zrobić. Oni mają to przećwiczone. Ja jestem zupełnym przeciwieństwem tego co dzieje się pomiędzy nimi. Ja jestem sobą, a on czuje się obok mnie bardzo niekomfortowo. Władimir nie wie co się dzieje. To, co stało się podczas konferencji, gdy byłem przebrany za Batmana nie było z nim zaplanowane. Nawet to, że będę walczył na konferencji z Jokerem nie było z nim konsultowane. Wszystko wyszło idealnie. Kliczko lubi kontrolować szaleńców. Wszystko musi mieć dokładnie zaplanowane. Moim zdaniem on jest bardzo słaby psychicznie. Przed nami jest jeszcze finałowa konferencja prasowa i ważenie. Jeszcze będziemy mieli kilka spotkań twarzą w twarz przed samą walką. Jest więc jeszcze wiele szans na to, aby złamać go mentalnie jeszcze bardziej, jest to obecnie." - powiedział w rozmowie z Michelle Phelps pięściarz wagi ciężkiej Tyson Fury .
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości