PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta
|
25-09-2015, 10:53 PM
|
|||
|
|||
RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta
Piątkowska vs Brodnicka
Myślę, że Piątkowska będzie za silna dla Brodnickiej i stłamsi ją fizycznie. Typ: Piątkowska PTS Miszkiń vs Gargula Bardziej podoba mi się boks Garguli, która stara się boksować w dosyć sprytny sposób. Jednak w ostatniej walce "Tomera" pokazał strasznie dziurawą defensywę. Miszkiń z kolei, to slugger z watą w pięściach. Technicznie bardziej przekonuje mnie Gargula, ale przygotowanie fizyczne powinno być zdecydowanie po stronie Miszkinia. Myślę, że ten drugi wymęczy zwycięstwo, ale szczególnie w pierwszej fazie walki będzie mieć b. pod górę.
Typ: Miszkiń PTS Szeremeta vs Mendy Szeremeta jest b. dobrze wyszkolony, ale prezentuje szybkość i mobilność wozu z węglem, a do tego nie ma ciosu. Mendy może być dla niego niewygodny, bo jest szybszy, bardziej ruchliwy i zadaje dużo ciosów. Bardziej przekonuje mnie boks Brytyjczyka, choć dystans 8 rund będzie raczej premiował Polaka. Wydaje mi się, że Mendy może być trochę lepszy, ale decyzję dostanie Szeremeta.
Typ: Szeremeta PTSCieślak vs Cox Cox ma naprawdę groźną prawą rękę i póki ma siły stanowi zagrożenie. Jednak jego kondycja, oraz szczęka nie są najlepsze. Jeśli Cieślak się nie zagapi, powinien wygrać przed czasem. Typ: Cieślak KO / TKO Sęk vs Otas Zupełnie nie kręci mnie to zestawienie. Sęk powinien poradzić sobie z rywalem pokroju Brazylijczyka. Typ: Sęk PTS Rekowski vs Aguilera Myślę, że większy talent do boksu ma pięściarz z Dominikany, jednak to Rekowski jest znacznie lepiej przygotowany fizycznie do tej potyczki. Wydaje mi się, że Polak będzie miał pod górę, ale ostatecznie wygra po bliskiej i trudnej do punktowania walce. Myślę, że układ stylów może sprawić, że będzie to walka gali. Typ: Rekowski PTS Adamek vs Saleta Myślę, że Saleta będzie boksował uważnie, oszczędnie zza podwójnej gardy, a Adamek będzie go z rundy na rundę rozbijał. Czuję czasówkę na Salecie w środkowych rundach. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości