Władimir Kliczko vs Tyson Fury
|
19-09-2015, 07:05 AM
|
|||
|
|||
RE: Władimir Kliczko vs Tyson Fury
"Jestem kłamcą i oszustem. Jestem pełen pychy i próżności. Wszystko co złe robiłem albo nadal
robię. Zresztą wszyscy popełniamy błędy, prawda? Jedyna rzecz, której żałuję to seks przedmałżeński. Gdyby udało mi się to wymazać z życiorysu, to czułbym się perfekcyjnie. Żałuję tych wszystkich nieczystości których się dopuściłem. Uprawiałem seks z co najmniej pięciuset kobietami, mogło być ich więcej, straciłem w tym wszystkim rachubę. To odrażające i obrzydliwe. Teraz to widzę. Nie jestem osobą religijną, ale lubię pomagać ludziom i robić dobre rzeczy. Chcę skończyć z tymi wszystkimi złymi rzeczami. Z imprezami i piciem alkoholu. Teraz chcę wstać w sobotni poranek i zabrać dzieci na wycieczkę, zamiast leżeć w łóżku do południa" - powiedział Fury . Fury opowiedział też dziennikarzom o swoim przywiązaniu do rodziny i radości, jaką daje mu wychowywanie dzieci. "Moje dzieci są moim szczęściem. Częścią nieba na ziemi i radością. Nie trzymam w domu dyscyliny. Mogą robić co chcą. Kładę je spać po trzydzieści razy dziennie, a one dalej robią swoje i ganiają się po schodach. Moja córka nie będzie chodziła do szkoły, bo my tego nie potrzebujemy, a szczególnie kobiety. One dorastają, wychodzą za mąż i dbają o swoich mężczyzn. Chcę jednak żeby mój syn zdobył wykształcenie, bo ja tego nie mam i jestem idiotą. Nauczyłem się czytać i pisać, ale jestem w tym beznadziejny. Kobiety nie potrzebują szkoły |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości