PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta
|
18-09-2015, 09:22 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2015 09:23 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta
Cytat:Oglądając dzisiejszego punchera odnoszę wrażenie, że panie Ewy naprawdę za sobą nie przepadają..... Serio Martin? Ja natknąłem się przypadkowo na tego Punchera w środę wieczorem i to była jawna kpina. Panie to niestety kiepskie aktorki, bo odgrywanie scenariusza wypadło im tragicznie. "Pojazdy" po sobie były tak recytowane i mówione bez emocji, że chciało mi się zwyczajnie śmiać. Brakło tylko, żeby panie patrzyły się w monitor i czytały to, co maja mówić. Co za marna szopka. Polsat widzi, że gala jest gównem i PPV się pewnie średnio sprzedaje to próbuje nagrać wielki konflikt w i tak najciekawszym starciu. Tylko, że robi to strasznie nieudolnie. Legendarna już konferencja Mosley - Mayorga była bardziej wiarygodna, bo chociaż aktorzy lepsi. I jeszcze uwaga SENSACJA! http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/os/O...index.html Po prostu miazga, jak się robi idiotów z kibiców. Niesamowite. Jeszcze po Brodnickiej mogłem się tego spodziewać, ale Piątkowską jestem zaskoczony, że się dała namówić do tego kabaretu. Jednak i tak mam nadzieję, że jedyną sensowną walkę na gali (jak to brzmi), z której zrobiono marną szopkę, wygra Piątkowska, bo Brodnickiej powoli nie mogę już strawić, choć na początku bardzo ją lubiłem. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości