Ranking P4P forum Bokser.org
|
16-09-2015, 09:02 AM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(16-09-2015 06:34 AM)Martin napisał(a): Szczerze to myślałem o zamianie miejsc między nimi, ale ostatecznie tak zostawiłem. Bradley oczywiście trzyma poziom i również uważam, że miejsce w TOP10 należy mu się bezsprzecznie, natomiast Crawford robi na mnie coraz większe wrażenie. Burns, Beltran, Gamboa - to nie byle jakie nazwiska, a styl zwycięstw naprawdę może zaimponować. -Dla mnie wygrane Crawforda sa przereklamowane troche. Burns? Pompowany, nie walczacy reguralnie Gmaboa? Dulorme, ktory do chwli czasowki, chyba-co by nie gadac- bil mistrza. Jak widze Crawfordzie potencjal, tak za nic nie dalbym go nad Timem, ktory juz mial kilka walka z Iliga P4P, i od lat nie zszedl ponizej penego poziomu. To tylko moje zdanie, szanuje Twoj poglad. -Moze teraz po walce z Postolem, i efektownej wygranej sie bardziej przekonasz do Lucasa? ![]() -Zgoda Martin, wywindowal sie na plecach top 4 P4P i na papierze nr.1 MW. czaje dystans do tej wygranej, ale po to byl ten Geale. Golovkin vs Gelae-super rywal, rutynowany i wysoko ceniony. Sam tak pisalem, choc szans Daniela nie widzialem. Cotto vs Gele-juz czytam o rozbicu Daniela, ze rywal z promocji etc. Nie pije do Ciebie, ale widze, ze wlasnie tak w wielu miejscach ludzie to widza. Tak jak w przypadku rankingu HW Redda, tak i tu, to wszystko tylko sugestie, a nie atak na Twoja dyszke, czy proba wymuszenia zmiany miejsc. ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości