Ranking P4P forum Bokser.org
|
16-09-2015, 06:34 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2015 06:34 AM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(15-09-2015 09:05 PM)BMH napisał(a): W*jebalbym tego Crawforda Martin, albo chociaz dal nizej. Za co on jest nad Timem? Bradley mial znacznie lepszych rywali, od wielu lat jest w czolowce dywizji i P4P. Przemysl czym Terence sobie zasluzyl? Szczerze to myślałem o zamianie miejsc między nimi, ale ostatecznie tak zostawiłem. Bradley oczywiście trzyma poziom i również uważam, że miejsce w TOP10 należy mu się bezsprzecznie, natomiast Crawford robi na mnie coraz większe wrażenie. Burns, Beltran, Gamboa - to nie byle jakie nazwiska, a styl zwycięstw naprawdę może zaimponować. (15-09-2015 09:05 PM)BMH napisał(a): Za Stevensona widzialbym Matthysse. Bardzo lubię Matthysse, ale wydaje mi się, że to jednak Stevenson bardziej zasługuje na miejsce w dyszce choć ciekawa kandydatura BMH. (15-09-2015 09:05 PM)BMH napisał(a): Barku Cotto., nie jestem w stanie zrozumiec. Chyba ze, nie zwracasz uwagi jaki status mieli pokonani rywale przez Cotto, a oceniasz ich stan fizyczny heh. Miguel wywindował sie w górę na wraku Martineza więc co do niego jestem ostrożny, ale powiem tak, jeśli Cotto (w co jednak powątpiewam) wygra z Alvarezem to miejsce w dziesiątce ma u mnie murowane, zastąpi Rigondeaux. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 62 gości