TOP 20 HW Ranking by @redd
|
14-09-2015, 09:17 PM
|
|||
|
|||
RE: TOP 20 HW Ranking by @redd
Rozumiem to, Głazkow to jest na dzień dzisiejszy pięściarz, który w sumie w ringu średnio przekonuje, ale jednak resume jako takie ma dosyć solidne i póki co nie zanotował jakiejś spektakularnej wpadki (choć było blisko).
Różnie to w boksie bywa... Czasem jeden bokser ma szczęście, inny nie. Głazkow raczej należy do szczęściarzy, bo jakby nie patrzeć, gdyby był pechowcem, mógłby mieć już 3 porażki (Scott, Rossy, Cunningham). Co go broni to to, że walczy w miarę często, z niezłymi rywalami i wygrywa, choć brak mu tej iskry. Szczerze mówiąc, myślałem, że po walce z Adamkiem mocno ruszy z miejsca, a Ukrainiec jest "jedynie" wysokiej klasy rzemieślnikiem. Z nim jest ten problem, gdzie go sklasyfikować... Raczej spodziewam się, że Ukrainiec powyżej tego 7 miejsca nie podskoczy. A co do Joshuy, to mam z nim ten problem, że nie chcę za bardzo się śpieszyć z windowaniem go. Na razie facet wygląda kapitalnie, ale ma jeszcze sporo czasu... w którym na pewno będzie mierzył się z lepszymi rywalami niż ostatni. Whyte już zaliczam do tej grupy. To zawodnik trzeciej - czwartej dziesiątki na świecie w HW, więc nie można go lekceważyć. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości