Wasze ulubione gry !
|
14-09-2015, 09:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2015 09:11 PM przez Wit.)
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Ja niestety nie inwestuję w konsole i się na to nie zanosi. Często u kumpla gramy w Fifę 15 na PS3. On już gra w I lidze Ultimate League. Jak gramy przeciwko sobie, to tak z reguły szanse klarują się 40:60 na korzyść kolegi. Graliśmy ostatnio w demo Fify 16 i wydaję się jeszcze lepsza. Nie pamiętam konkretnie co, ale coś było mocno poprawione. Teraz do głowy mi przychodzą wślizgi. Zawodnicy nie idą już ślepo po naciśnięciu przycisku, a rezygnują ze wślizgu (/wykonują delikatny), gdy jest on bezsensowny. Często przy zmianie zawodnika takie wślizgi na tyłku denerwowały.
Co do PESa, to jeszcze niedawno grałem w 6 swoimi stworzonymi drużynami na podstawie Trophy Manager'a. (nawet miałem przelicznik, wszystko profesjonalnie ) No ale odpuściłem, bo męczące jest przerzucanie się z PESa 6 na Fifę 15 i dostawanie przez to wpierdzielu od kolegi. xd FM gram w 2015. Nie mogłem już czekać na premierę, więc postanowiłem grać w '15. Scenariusz ten sam, co miałem w '14. Przejmuję Miedź, ściągam dobrych zawodników, przegrywam parę spotkań, mimo wygranej w derbach zarząd zwalnia mnie bez słowa. Teraz przejąłem rezerwy FC Porto (wydaję mi się, że wprowadzili właśnie opcję prowadzenia rezerw w '15). Wyniki są super, bo z końca tabeli wyciągnąłem zespół do środka, a też straty do wyższych pozycji są niewielkie. Ale oczywiście są minusy: główny skład w każdej chwili może mi zabrać moje młode perełki, wydaję mi się, że nie mogę awansować do ekstraklasy portugalskiej, no i też trochę ten bug, że mam bardzo mały budżet płacowy (ok. 17 tys. euro), a te młodziaki mi zabierają ponad 35 tys. i ni cholerę nie da nic zrobić. Jak mnie przez to wywalą, to znaczy, że prowadzenie drużyny B jednak jest jeszcze do poprawki. FNR gram w 3 na swoim PS2 czasem i uważam, że jest najlepsza ze wszystkich FNR (2 ma ciekawsze powtórki KD, ale nic więcej poza tym w porównaniu do 3). 4 i Champion, jak oglądałem na YT, są dla mnie jakieś mało realistyczne. Bliżej im do Street Fighter'a niż walki bokserskiej. Jakieś dziwne tempo, dystans między zawodnikami. To nie dla mnie i nie na moje oko. Niestety w 3 już tak mam obcykany COM na poziomie HARD, że nawet jak wziąłem mojego zawodnika z kariery ze skill'ami średnio po 40, to wygrałem z Micky Ward'em, który ten overall ma koło 80. Wystarczy szczelna obrona, uniki i kontrowanie 1-2 ciosami. :/ E: W Fify 14 i 15 grałem również na XBox'ie 360 u innego kumpla, ale na PS3 bardziej mi się podobały. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 198 gości