Najbardziej wyczekiwane pojedynki
|
20-08-2012, 02:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-08-2012 02:12 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej wyczekiwane pojedynki
(20-08-2012 01:52 PM)AdamekFightPL napisał(a): @Jerome @AdamekFightPL Co najmniej mnie zaskoczyłeś swoim postem o.O Przecież mogłem zmienić zdanie odnośnie tego pojedynku. Przeanalizowałem sobie pozycję Tomasza w HW i uważam, że najlepszym rozwiązaniem dla niego są walki z rywalami jego rozmiarów. Akurat z Haye'em spisywałbym go na straty i to przez knockout. Tu nie chodzi o jakąś niechęć do Adamka. Ile razy mam Ci tłumaczyć, że Adamka lubię, szanuję i mu kibicuję? W walce z Haye'em chciałbym zobaczyć kilka pięknych rund szermierki na pięści a na końcu zwycięstwo mojego idola przez knockout. Co w tym dziwnego? W wymarzonej walce chciałbym aby Haye znokautował Tysona. Czy to znaczy, że Tysona nie lubię, nie szanuję itd? Nie. Zmienianie zdania jest efektem wielu przemyśleń. Wiele z nich jest na korzyść Tomka jeśli Ci to pasuje.. Nie wiem w czym masz problem. Nie życzę Adamkowi KO od Haye'a tylko Haye'owi KO na Adamku. To różnica. Gdzie z kolei nie szanuję Tomka za jego dokonania? No bez sensu. Weź się ogarnij bo wciskasz mi coś czego nie powiedziałem/nie napisałem/nie uznaję. Zaznaczam, że nie będę się tu znów kłócił czy coś w tym rodzaju. Nie widze ku temu powodów a jak chcesz pogadać prywatnie to napisz na priv ![]() ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości