PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta
|
13-08-2015, 03:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2015 03:14 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: PBN (Łódz) - Adamek vs Saleta
Hm, nie taki tragiczny ten fight - card. Zapowiadało się o wiele gorzej. Jednak względem ostatniej gali PBN te zestawienia w żaden sposób się nie umywają.
Najbardziej interesują mnie walki Wach vs Rekowski (choć nie mam pojęcia jak Mariusz zamierza się przygotować na Powietkina, walcząc z Reksem, jadąc na sparingi do Kliczki - dziwnie to wygląda, do tego nie ma pewności, że Wach pokona Marcina), Sęk vs White (Amerykanin ma papiery, aby solidnie przetestować Darka - na pewno pod względem siły fizycznej i siły ciosu będzie górował nad Polakiem) i... Szeremeta vs Mendy. Widziałem Mendyego z Czudinowem, oraz Świerzbińskim i nie jest to ogórek, jak sugerowałby rekord. Brytyjczyk jest niewygodny, ruchliwy, ma dobre ciosy proste - czuję, że Szeremeta będzie musiał się mocno namęczyć. Wielkiej bijatyki nie będzie, ale za tego zestawienia mogą wyjść całkiem niezłe, jak na PL warunki, ringowe szachy.
Co do reszty zestawień - Cieślak jeśli się nie zagapi, powinien odprawić Coxa przed czasem. Bokser z Barbadosu bije bardzo mocno, ale ma też szklaną szczękę i takie sobie umiejętności. Walkę pań i Gargula* vs Miszkiń raczej traktuję jako "folklor", choć mogą wyjść z tego całkiem zacięte potyczki, dobre w odbiorze.
Podsumowując, nie ma tragedii, ale zachwytu też nie. Tym razem nie zapłacę 40 zł, a wybiorę się do pubu. * O ile najpierw pokona Skrzypczyńskiego, a tego wcale nie jestem taki pewien. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości