Fonfara vs Cleverly
|
29-06-2015, 12:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2015 12:57 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Fonfara vs Cleverly
Gogolius,
jak najbardziej dobrze tylko spodziewam się nudnego Cleverlego, i łatwego zwycięstwa Andrzeja, drogą Chilemby, Fonfara mógłby zyskać jeszcze większy rozgłos niż ma teraz, , i zwycięstwo nad Chilembą byłoby zajebistą podporą do resume Andrzeja, i tylko jednym kierunkiem na Kowaliowa, Po zwycięstwie nad Chavezem czułem że Fonfara to nowa z niewielu Polskich gwiazd Boksu, obawiałem się tego pojedynku z Meksykaninem bardzo, , z tutaj węsze moim nosem easy money (największe w karierze) Tu chodzi o ten dreszczyk emocji przed pojedynkiem, tutaj nie czuje tego, ,pojedynek rewanżowym z Stevensonem byłby mocno promowany, z Chilembą który jest na fali po ostatniej walce, Andrzej miałaby ćiężką przeprawe, A tak Nathan nie ma czym postarszyć Andrzeja( mowa o śile ćiosu) tym samym brakuje trochę w kontekście tej walki emocji, u mnie jako kibica, , myśle że bardziej emocjonował bym się walką Polaka z Boksującym kategorie wyżej Bellew(Belju ) oczywiście kibicuje Fonfarze w walce z Cleverlym jak najbardziej, . Liczyłem jednak na lepszego rywala, nie będę jednak narzekał już na rywala,. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości