Piłka nożna ogólnie
|
31-05-2015, 11:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Nie oglądałem niestety tych wszystkich finałów, bo akurat najciekawsze rzeczy w juwenalia wypadły w sobotę
![]() ![]() W polskiej lidze dziś było ciekawie, ale nasze dwie najlepsze drużyny wygrały zgodnie po 1-0. Tym razem obyło się bez większych kontrowersji, choć uśmiałem się, jak włączyłem mecz Legii w 80 minucie (VIVE wygrało z KIEL!!!) I zobaczyłem u gospodarzy w składzie ośmiu obrońców... Wygrali jednak zasłużenie, Wisła bez pomysłu. Zainteresował mnie mianowicie jeden szczegół, bardziej pod dyskusję niż czepianie się (choć znajomy na fb, mnie dziś za to zablokował ![]() ![]() Lech wygrał zasłużenie, też oglądałem ostatnie 10 minut (Barcelona wygrała z Veszprem!) i Poznaniacy kontrolowali grę. Szczególnie dobrze było w doliczonym czasie gry, kiedy urwali niemal dwie minuty, grając na połowie Pogoni. Lech pod Skorżą nauczył się zwyciężać takie mecze jak dziś, trudne, ale konieczne do uzyskania wyników. W środę gra o mistrzostwo idzie dalej w drogę. Legia jedzie do Lechii i nie zdziwię się, jeśli straci tam punkty. Lech w Zabrzu łatwo miał nie będzie, ale jednak to Poznaniacy mają łatwiejszy mecz. Może mistrz będzie już w środę. A o utrzymanie spada Bełchatów, oni nie mają jak już się utrzymać ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 73 gości