TOP 20 HW Ranking by @redd
|
09-05-2015, 01:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2015 02:07 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: TOP 20 HW Ranking by @redd
Muszę nadrobić Manosura vs Dawejko. Czytałem, że Joey od jakiegoś czasu wziął się za siebie, ale i tak nie spodziewałem się, że przetrwa dystans z Mansourem.
Oscar Rivas vs Sylvera Louis No i wyszło szydło z worka. Rivas, który na tle bumów i journeymanów wyglądał jak zabijaka, puncher, przeciwko Louisowi wypadł bardzo słabo. Louis posiada przyzwoitą technikę, nieźle operuje prostymi i ma spory zasięg. To solidny bokser, ale nikt wybitny. Kogoś takiego prospekt wagi ciężkiej powinien pewnie rozbić, a tymczasem Rivas na tle Kanadyjczyka wyglądał bardzo nieporadnie, prymitywnie, wyszły na wierzch braki kondycyjne. Kolumbijczyk zupełnie nie korzystał z lewego prostego, pchał się z cepami do półdystansu i wykazał się kompletnym brakiem polotu. Louis punktował go z dystansu, choć często oddawał o wiele silniejszemu fizycznie rywalowi pole. Punktowałem remis 76-76, Rivas zawiódł. Do tego jest niski (185 cm) i za dużo waży (w ostatniej walce 250 lbs, kiedy z Louisem 235). Na dzień dzisiejszy wygląda jak Takam dla ubogich. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości