Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
|
09-05-2015, 12:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2015 12:22 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
(09-05-2015 11:13 AM)Wietnam napisał(a): Manny przekaże też bardzo sporo hajsu na cele charytatywne, ofiarom tajfunu Haiyan (Yolanda),w 2013 na Filipinach przekazal podobno ponad 20 mln $ Nie o to mi chodzilo. To jest dla mnie niewazne co zrobi ze swoim hajsem. Floyd, zapewne kupi nowa wille x3 i bugatti veyroni x10, a 10mln rozda dla "potrzebujacych" ziomkow, wujkow, ciotki, kuzynow, modelki, na sterydy dla ochroniarzy, i jeszcze trzeba solidnie oplacic tych od krzyczenia TBE. Mnie interesuje przedewszystkim to, ile on wezma juz na reke, po odliczeniu podatkow, wspolpracownikow i calej reszty. I wlasnie to mnie wkurwia, ze taki promotor i menager pewnie bedza dziela sie z Mannym fifti fifti(??? ), czy ch*j wie jak. Pewne jest, ze Floyd z tego hajsu zobaczy duza wiekszosc, a Filipinczyk bedzie musial baaardzo duzo oddac. Miedzy innymi dlatego chcialem zeby Manny odszedl od Aruma jak byla dogodna chwila. Zyczylem mu lepszej drogi. Raz, ze walka z Floydem bylaby zapewne wczesniej, a dwa, ze zarobilby wiecej. Bylby sam sobie szefem i dopiero by wtedy zobaczyl, jak to jest fajnie zarabiac tylko na siebie. Gosc z takim nazwiskiem i popularnoscia, do niczego nie potrzebowal Aruma... to Arum potrzebowal jego. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 86 gości