Fantasy matchups
|
01-08-2012, 10:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2012 10:49 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@Szakal
Powiedziałem już, że Mastrangelo napisał wszystko za mnie w tamtym poście. Mój punkt widzenia jest identyczny zatem ciesze się, że tak wyszło bo mi polemika się nie udaję i na siłę staram się wciskać komuś swoje zdanie. W zasadzie wszystkie posty Mastrangelo do tego, pisanego przeze mnie oddają dokładnie to co chcę napisać. Kurcze gość jest dobry ;-) Jeśli o mnie to ja oglądałem dosłownie wszystkie walki Mike'a więc może mam nieco zaburzony obraz patrząc na konfrontację Żelaznego z np. Foremanem, którego oglądałem tak naprawdę tylko najważniejszych wojnach i maks 3 walkach mniejszego kalibru. Ja na temat konfrontacji kogokolwiek z ery Alego wolę się nie wypowiadać bo posiadam naprawdę mały zapas wiedzy na ten temat. Tak naprawdę to mogę tylko na temat właśnie Alego, Foremana i Fraziera się wypowiadać ponieważ walki Holmesa, Spinksa, Listona są mi obce. Dlatego też w moim odczuciu Mike bez problemu poradziłby sobie z Georgem i Joe (nie mówię znokautował) a tylko Ali postawiłby skuteczny opór i byłoby to starcie 50/50 (ach, fantastycznie byłoby móc obejrzeć ten pojedynek). Jednak tak jak mówię, nie wkraczam w tę erę... dlatego też dyskusja zaczęła się od porównań Mike'a do Lennoxa Lewisa, Riddicka Bowe i Evandera Holyfielda, z którymi uważam, że Mike nie miałby problemu. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 86 gości