Fantasy matchups
|
01-08-2012, 10:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@Mastrangelo
Nigdy, ale to przenigdy nie porównałbym Mike'a do Szpilki. No bo gdzie Tysonowi do naszego wielkiego przyszłego niekwestionowanego mistrza? A tak na poważnie, to może i za bardzo odchyliłem się w tę drugą stronę? Niby mój post nie był wobec "Żelaznego" jakoś niesamowicie krytyczny, bo w sumie napisałem, że nie był sprawdzony (chociaż przesadziłem z tym "kompletnie") i że jest do pokonania, ale to może wyglądać tak jakbym był przeciwny Tysonowi. Tak naprawdę nie jest, z wielką przyjemnością oglądałem jego walki, ale po prostu nie lubię nadmiernego gloryfikowania tego boksera i wychwalania go pod niebiosa. Wokół jego osoby wytworzyła się legenda, jego zna chyba każdy, nawet jeśli nigdy nie oglądał boksu... O to głównie mi chodziło. Warsztatu bokserskiego Mike'a podważać nie mam zamiaru, bo facet w prime był niesamowity i mam tego pełną świadomość. Zaś co do zwierzęcej siły Tysona, to pomimo Twojego nacisku na "jeśli" również od razu wytłumaczę o co mi chodzi. Moim zdaniem Mike oprócz tego że był świetnym bokserem uosabiał zwierzęcą siłę, która sprawiała że jego walki oglądałem z jeszcze większą przyjemnością. Bo ja widziałem w ringu nie tylko niesamowitego pięściarza, ja naprawdę oglądałem prawdziwą Bestię, która chce zdominować rywala. Wiem, to brzmi znowu trochę zbyt "chwalebnie", czyli mamy odchył w "tę pierwszą" stronę, no ale cóż poradzić? ;] I od razu mam prośbę: mógłbyś napisać jaki byłby Twoim zdaniem hipotetyczny przebieg pojedynku pomiędzy prime Tysonem, a prime Alim? Bo jestem naprawdę ciekaw Twojej opinii. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 61 gości