Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
|
30-04-2015, 08:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2015 08:52 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
Mało go obchodzi, bo poraz pierwszy, widzi tak prawdopodobne widmo, , porażki, , już się tłumaczy, czyli jest mądrzejszy od Flomos, Jest znakomitym, pięściarzem, ale wie że spotka się z prawdziwym Fighterem, znacznie szybszym
od jego ostatnich 8 rywali, w dodatku widzi jaka pewność siebie i rozluźnienie, biją od Pacmana, jest samozwańczym TBE, i cały czas odczuwa strach, że ten mit spłynie szybko do kanału ściekowego przy MGM Grand, . Jego zdenerwowanie jest troszkę nie nienormalne, , już podczas marcowej konferencji wyglądał na gościa który nie jest pewny swojej decyzji odnośnie walki z Pacquiao, , Krzych, nikt z nas Kibicujących Pacquiao nie jest jego psychofanem, i nikt nie będzie skakał z okna, Mamy 1000 ważniejszych spraw na tej ziemi, boks to jest tylko pasja czy też hobby, będące urozmaiceniem, codziennych spraw,,. Świat nie kończy się na tej walce, ,Zastanów się dobrze , czy aby osoba Floyda tak na ciebie nie działa, na/w tej twojej pyskòwce, bo wymówki w stylu: "Podoba mi się jego styl, nie są zbyt przekonujące, ,,flomos podoba się jego styl bycia na codzień, To jak podćiera się dolarami, Szanuje umiejętności Mayweathera, to że jest niepokonany, i tyle, człowiekiem jest zagubionym,i niezbyt dającym się akceptować jego zadufanym fanom, którzy zapożyczają jego ego, a potem nawet nie chcą na sali, go dopingować, bo wstydzą się wypowiedzieć regułke Money, Money, ,żeby poderwać go do walki, może dlatego ma taki defensywny styl,,, ![]() Mi podoba się styl, Pacquiao, jego serce do walki, i to jakim jest człowiekiem,-czy to znaczy że jestem PsychoFanem? ![]() tym że bronie Pacquiao w każdym poście, ty robisz tak samo w kierunku FM, jeszcze bardziej dobitnie, przeszkadza ci to że mam w sygnaturze Pacmana? A co mam mieć królika bugsa? ![]() Po porażce Pacquiao, zależy jak to się ułoży, w zależności werdyktu, , możliwego wałka, , przyznam że Mayweather był lepszy, jeśli będzie lepszy, ,.,. w co oczywiście wątpię, ![]() Pzdr. ... kończę już te wylewanie pomyj, zajmuje się walką, . p.s Liczę na kapitalną walkę, |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości