Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
|
28-04-2015, 08:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
(28-04-2015 07:49 PM)redd napisał(a): Przykład Pacquiao vs Marquez IV Też miał być to odgrzewany kotlet, nuda, nabijanie widzów w butelkę itp, a wyszła z tego walka roku.Wartość walki najlepiej oceniać jednak po jej zakończeniu. Zgadza sie, to mial byc wlasnie kotlet i powtorka z rozrywki, choc na nizszym poziomie niz poprzednie-zwlaszcza od dwoch pierwszych- gdzie ogladalo sie potyczke praktycznie na stojaco. Manny vs Floyd, sama w sobie moze faktycznie nie spelnic oczekiwan, ale czy: -ktos w ogole przewiduje wielkie emocje, majac na uwadze styl walki Floyda? -A z drugiej strony... to jest boks, tu niczego nie mozna byc pewnym. Naturalnie, ze potyczka gdyby sie odbyla kilka lat wstecz stalaby zapewne na wyzszym poziomie. Jednak obecnie i tak jest to hicior nie mniejszy niz te legendarne walki o ktorych mozemy tylko przeczytac, ewentualnie obejrzec w chujowej jakosi. Ja nawet zebym chcial usnac w noc 2maja, to wiem, ze nie dam rady. Dla mnie zdecydowanie jedna z najwiekszych walk all time. Spotkanie najwiekszych gwiazd ostatnich lat ktorzy nie schodza ze szczytu rankingow P4P. Super sprawa. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości