Władimir Kliczko - Bryant Jennings
|
27-04-2015, 12:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Władimir Kliczko - Bryant Jennings
(27-04-2015 12:15 PM)RSC-2 napisał(a): Ale gdy ja krytykuję Floyda że walczy asekuracyjnie, nudnie , i na wstecznym w ciągłej obronie, to jestem atakowany ,że głupotą jest dostawać po mordzie skoro można uniknąć dostawania w łeb. Floyd Mayweather ma tu spore grono wielbicieli, więc musisz "uważać" . Nie sądzę byś był atakowany za to, iż twierdzisz, że tak właśnie walczy. Raczej chodzi o inne wypowiedzi. (27-04-2015 12:15 PM)RSC-2 napisał(a): Czy nie uważasz ,że jest to hipokryzja ,że raz tak, a raz siak? Oczywiście, że tak, ale chyba nie odnosisz tego do mnie? (27-04-2015 12:15 PM)RSC-2 napisał(a): Zgadzam się z Tobą ,że Jennings był nudny , ale Kliczko jeszcze nudniejszy. Nie chodzi o to kto był nudny, a kto nudniejszy. Chodzi o postawę w ringu, którą Jennings zauroczył niektórych z tego forum. Mnie zupełnie, gdyż właśnie taka postawa doprowadziła do jego gładkiej przegranej na punkty. Kolega mi tu wyskakuje ze statystykami ciosów , to w takim razie, które rundy zapisałeś Bryantowi Kubala, bo jakieś chyba zapisałeś skoro zadał tyle ciosów... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 30 gości