Fantasy matchups
|
28-07-2012, 01:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2012 02:35 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@Szakal
naprawdę sporo ;pp 1)Joe Frazier - Lennox Lewis= Lewis na punkty. Szansą Joe byłby knockout jak na Alim (i jak Rahman właśnie na Lewisie) 2)Floyd Mayweather - Adrien Broner= Money wysoko na punkty. Agresywny Broner byłby bezradny na doskonałego Mayweathera. 4)Joe Calzaghe - Julio Cesar Chavez Jr= Calzaghe na punkty. Puncherem nie był a Chavez szklany nie jest. Agresja kluczem do sukcesu. 5)Bernard Hopkins - Julio Cesar Chavez Jr= B-Hop na punkty po jednostronnej, brutalnej walce. 6)Marco Huck - Tomasz Adamek= Huck przez KO z racji wiatraków, z których słynie a przy dobrych lotach Adamek nieznacznie na punkty. Wykluczam niemiecki wał. 8)Dariusz Michalczewski - Krzysztof Włodarczyk= Nie kojarzę Tigera z crusier. Zakładam jednak, że był nieco wolniejszy ale może z lepszym ciosem. Obstawiam Tigera na pkt. 9)Przemysław Saleta - Andrzej Gołota= Andrew przez KO do 5/6 rundy. Saleta był szklany, słaby technicznie ale duży i to w zasadzie wszystko. 10)George Foreman - Mike Tyson= Tyson przez KO do 4 rundy. Big George miał dobrą szczękę ale Tysona by nie przetrzymał. 11)Shannon Briggs - Władimir Kliczko= Obstawiam Cannona przez KO. Władimir będący na miejscu chociażby Lewisa poległby bardzo szybko. 12)Steve Cunningham - Przemysław Saleta= Czemek w crusier? Bez jaj ;pp 15)George Foreman - Witalij Kliczko= George przez TKO (pewnie pociąłby Vitka jak Lennox albo Vitali na punkty ale nieznacznie. 16)Shannon Briggs - Rocky Marciano=Briggs na punkty. Marciano to karzeł, przy kolosie nawet nie specjalnym jak Cannon. 19)Roberto Duran - Roy Jones Jr= Zapewne Jones ale strzelam bo Durana nie oglądałem. 20)Bernard Hopkins - Dariusz Michalczewski= B=Hop przez TKO w środku walki. Darek by zmiękł przy naporze Kata. Zaskoczyłeś mnie swoim typem Tyson v V.Klitschko. Doktorek miał spore problemy z Sandersem. Tyson nie dawałby się trafić jak Corrie a do tego mocniej bił. Jednak to Twoje zdanie i je szanuję ale zaskoczyłeś mnie muszę przyznać. Proponuję Ali v Tyson ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości