Fantasy matchups
|
28-07-2012, 01:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@Szakal
Więc pierwsza 10: 1)Joe Frazier - Lennox Lewis (waga ciężka) – Myślę, że Joe był za mały, aby dać taką walkę z Lewisem jak dał z Alim. Myślę, że Lennox rozijałby go cały pojedynek i skończył przed czasem w 11-12 rundzie. 2)Floyd Mayweather - Adrien Broner (w limicie super piórkowej) – Kopia nie pokona oryginału. Może poza ciosem Floyd ma wszystko na wyższym poziomie. 117-111 dla FMJ 3)Chris Eubank - Carl Froch (w limicie super średniej) – Eubanka widziałem tylko jedną walkę, więc się nie wypowiadam. 4)Joe Calzaghe - Julio Cesar Chavez Jr – Myślę, że Joe był na tyle sprytnym i szybkim bokserem, że potrafiłby uniknąć bomb na korpus juniora. Widziałbym to 118-110 dla Joe. 5)Bernard Hopkins - Julio Cesar Chavez Jr – Deklasacja Chaveza. Myślę, że skończyłby podobnie jak Glen Johnson. Byłby stopniowo rozbijany i nie bardzo by wiedział co się wokół niego dzieje. 6)Marco Huck - Tomasz Adamek – Adamek mądrze walczący wyboksowałby Hucka i to bardzo wyraźnie. Nawet mocny cios „Kapitana” na niewiele by się zdał, bo co jak co Tomek cios przyjąć potrafi. 7)Lucas Martin Mathysse - Julio Cesar Chavez Sr – Myślę, że Matthysse jest bardzo dobry w tym co robi, ale Chavez Senior był jeszcze lepszy. Lucas nie za dużo miałby atutów w tym pojedynku i zostałby przełamany pod koniec walki. 8)Dariusz Michalczewski - Krzysztof Włodarczyk (w limicie junior ciężkiej) – Darek by wypunktował Włodarczyka i to dosyć wysoko. Nie te poziomy rzemiosła. 9)Przemysław Saleta - Andrzej Gołota (waga ciężka) – Saleta nie miałby przewagi w żadnym elemencie nad Andrzejem. Gołota przed czasem do 6 rundy. 10)George Foreman - Mike Tyson (waga ciężka) – Skoro Cus D’Amato nie chciał puścić prime Mikea na dziadka Georga to coś było na rzeczy. Slugger beat swarmer. Młody Foreman nokautuje Tysona do 4 rundy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości