Fantasy matchups
|
26-07-2012, 10:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@redd
Kostecki vs Fonfara - Obaj z dobrym ciosem, Kostecki szybszy, obaj popełniają błędy w obronie, ale Andrzej więcej. Walka byłaby dość wyrównana, ale od połowy zacząłby Cygan przejmować inicjatywę i wygrałbym przez KO w 9 rundzie. Toney vs Proksa Toney na punkty w granicach 117-111, bo uważam iż kibice za szybko postawili na Grześku krzyżyk, który jednak w optymalnej formi dałby radę urwać jakieś rundy. Pacquiao vs Hearns - Obaj ofensywni pięściarze idący do przodu, Pacquiao miałby przewagę szybkości, ale myślę, że nie zraniłby twardego Hearnsa, który w końcówce walki już wcześniej trafianego Pacmana posyła na deski i wygrywa przed czasem. Gamboa vs Mayweather Mayweather wysoko na punkty 117-111 z Gamboą, który też jest szybki i dobry technicznie, ale jednak nie radziłby sobie ze stylem Pięknisia. Maidana vs Berto w półśredniej przewagą warunków fizycznych Berto w bójce jednak pokonuje Maidanę przed czase,, bo fajnym do oglądania widowisku. @Szakal 1)Aaron Pryor Sr vs Floyd Mayweather Jr Pryora widziałem jedną walkę, ale myślę, że Floyd by sobie z nim poradził i by go wypunktował. 2)Carlos Monzon vs Sergio Martinez - nie oglądałem walk Monzona, więc niestety nie jestem w stanie wytypować. 3)Chris Eubank vs Julio Cesar Chavez Jr - ciekawa walka, ale przewaga warunków fizycznych Chaveza pozwala mu jednak wygrać pojedynek nieznacznie na punkty 116:112 @Jerome Chyba jednak Tyson przed czasem, ale sam byłby ciekaw czy dałby radę zniwelować przewagę warunków u tak dobrego boksera jak Lewis. Moje walki: Vitalij Kliczko - Lennox Lewis (obaj prime) Lennox Lewis - David Haye Roy Jones Junior - Chad Dawson Amir Khan - Timothy Bradley (junior półśrednia) Robert Guerrero - Ricky Burns (lekka) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości