Fantasy matchups
|
26-07-2012, 09:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@Maverick
Najdziwniejsze jest to, że ja Adamka lubię jako pięściarza i zawsze chętnie oglądam jego walki i jestem raczej jego fanem ale nie dam sobie wmówić, że to zaplecze Haye'a i Braci bo tak nie jest. Dziś zostałem też nazwany antyfanem Tomka o.O dlatego też pytam o Wasze typy z obecnym HW żeby sprawdzić, czy tylko ja jestem taki sceptyczny do kariery Polaka w HW. 1) Tarver v Adamek: to samo co redd. Amerykanin by przeważał ale nie dominował i do końca musiałby się pilnować. 2) Rocchigianiego nie oglądałem nigdy więc nie powiem... 3) Tiozzo też nie znam... (zaczyna mi się robić wstyd) 4) Sturma i Pavlika oglądałem może po jednym razie więc to za mało, żeby być pewnym swego ale tak na szybko Pavlik na punkty. 5) Berto v Alexander: Berto bardzo wysoko na punkty albo przez TKO. Jest za silny fizycznie na Devona. @redd 1) Kostecki minimalnie na punkty. Obaj są słabi jak na poziom czołówki LHW ale jednak Cygan ma w zanadrzu lepszy repertuar ciosów. 2) Toney przed czasem. Wydaje mi się, że nawet Hope który jest strasznym waciakiem potrafił wstrząsnąc w pierwszej ich walce Grześkiem a więc Master - Toney zrobiłby to bez problemu. 3) No i to jest jeden z największych moich powodów do wstydu bo Hearnsa nie oglądałem ![]() 4) Mayweather na punkty. Gamboa by nie odpuścił ale Money jednak poradziłby sobie z nim. 5) Maidana w nowej kategorii się zupełnie nie sprawdził a Berto z kolei tam wymiata. W półśredniej Berto przed czasem a w junior półśredniej Maidana na punkty. Ja już swoich nie podaję bo nie mam pomysłu a nie będę Wam dawał bzdur do oceniania bo szkoda Waszego czasu. Jedynie co mi przychodzi do głowy to Tyson v Lewis przed odsiadką Mike'a. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości