Piłka nożna ogólnie
|
04-04-2015, 10:31 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2015 10:33 AM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@kubala1122331
Wyjaśniam Ci to już po raz trzeci ,że my się nie rozumiemy i rozmijamy. Ja nie piszę o „wynikach” obecnej reprezentacji ,bo one są dobre, Ale tylko wyniki i nic więcej bo reszta to razpiździaj jakiego nie ma nawet w kadrze Ukrainy która jest w stanie wojny jako państwo. Przecież to ja napisałem że tych którzy nas skompromitowali na Euro2012 trzeba odsunąć od kadry. Wcześniej pisałem w jakich meczach i komu Lewandowski strzelał bramki co oznaczało że poddaję jego osobę analizie co najmniej od Euro jaki odbył się w Polsce. A więc jest jasne ,że piszę o kadrze narodowej w szerszym aspekcie niż tylko obecne wyniki. O bałaganie, braku organizacji , aferach, kompromitacji na przestrzeni ostatniego okresu. Cały czas wyjaśniam ,że obecne wyniki o niczym nie świadczą bo jedna jaskółka wiosny nie czyni i gołym okiem widać ,że kadra gra źle pomimo wyników , a obecny wynik jest jedynie dziełem przypadku i szczęścia i jadąc na mistrzostwa znowu będziemy wracać szybciej niż tam pojechaliśmy. Bo nasi pseudogwiazdorzy nie gwarantują nam sukcesu. Awans na Euro to nie jest sukces. Któryś raz piszę że wiele razy w historii kadra miała wynik w eliminacjach a potem była kompromitacja bo nasza organizacja i rozwiązania systemowe w piłce i kadrze są do kitu. Te rozwiązania powodują że zawodnicy nie mają ani bodźca ani interesu aby przyłożyć się do gry. A Ty mnie znowu pytasz o czym ja piszę?, Czy o meczu z Irlandią czy o kadrze narodowej ? Na koniec jeszcze raz Ci przypomnę że z naszej grupy mogą awansować 3 zespoły. I dlatego dalej twierdzę ,że brak awansu to megakompromitacja. Wesołych Świąt |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości