Fantasy matchups
|
26-07-2012, 08:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
Typuję tylko te które jestem pewien..
@redd 1) Ali v Bowe: Myślę, że Ali na Bowe'a przyjąłby identyczną taktykę jak na Foremana. Bezsprzecznie Ali przed czasem. 2) Adamek v Fonfara: Adamek wysoko na punkty bądź nawet przez KO w okolicach 9/10 rundy. Andrew jest dziurawy a Góral dla niego za szybki. 3) Mercer v Adamek: Mercer przez prawdziwe KO. Jeśli choć tknął by Górala jak Vit w pierwszej rundzie to nie ma mowy aby go trzymał dłużej. @Szakal wstydu nie ma, ja wielu wielkich pięściarzy nie oglądałem. Z Mercera polecam oczywiście KO na Morrisonie oraz walkę z Holyfieldem i Lewisem. Ta z Witherspoonem też była fajna. @Maverick 1) Judah v Bradley: Bradley na punkty. Pierwsze 6 rund zapewne byłyby ciekawe i szybkie ale później Jab by wysiadł. 2) Adamek v Holyfield: Bezapelacyjnie Holyfield ale nie przez KO a raczej wysoko na punkty. 4) Jones v Adamek: Jones przez KO i wielkie ośmieszenie Polaka 7) Khan v Hatton: Tu mam dylemat. Albo Khan na punkty ale bez wielkiej przewagi albo Hatton przed czasem do 4 rundy. @Szakal 1) Holyfield v W.Klitschko: Klitschko minimalnie na punkty albo Holyfield minimalnie na punkty. (waga ciężka nie ma limitu ) 2) Holyfield v Haye w Cruiser: Nie oglądałem nigdy Evandera w CW ale jeśli był taki jak w HW tylko, że szybszy to obstawiam Haye na punkty albo Holy'ego przez KO z racji, że Hayemaker w CW miał kiepską szczękę. 4) Leonard v Martinez: Marvalia by zgłupiał od ciosów SRL i może nawet by padł do 5 rundy @Maverick x2 ;pp 1) Saleta v Wach: Wach przez KO w 12 rundzie. Czemek to nie wirtuoz i skończyłby jak Gavern ale z racji gabarytów trochę później 2) Tiger v Fonfara: Tiger przez TKO do 4 rundy. Fonfara to nie wirtuoz tylko Polak w LHW i wcale mu to nie pomaga ;pp Jest za słaby na takiego typa jak Tiger 4) Rahman v Haye: Rahman to też nie wirtuoz. Umiał się bić ale był słabu technicznie. Obstawiam Haye przez TKO/KO w okolicach 10 rundy 5) Toney v Dawson: Toney przez KO albo Dawson na punkty. Ciekawe starcie bardzo. Chad jest szybki, ma długie łapy a do tego jest mańkutem. Toney'a atuty wszyscy znamy ale czy to by wystarczyło na flash-bad-Chada? Nie wiem... Moje walki: Chisora v Stiverne Wach v Austin Adamek v Boytsov Adamek v Price Adamek v Fury Adamek v Helenius Adamek v Mitchell Adamek v A-Force Harrison They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości