Fantasy matchups
|
26-07-2012, 07:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2012 07:44 PM przez Maverick.)
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
@Szakal
1)Wilfred Benitez vs Austin Trout - nie widziałem ani jednej walki Beniteza, więc nie mogę stwierdzić, kto by wygrał. 2)Evander Holyfield vs Władimir Kliczko - spora różnica warunków fizycznych i stylów walki, Holyfield byłby jednym z nielicznych pięściarzy, którzy mogliby wypunktować Władimira, ale musiałby często i skutecznie przedostawać się do półdystansu. Postawię na remis ![]() 3)Evander Holyfield vs David Haye - Holyfield wygrałby swoją wszechstronnością i większym repertuarem ciosów. Stawiam na pewne zwycięstwo na punkty w wykonaniu The Real Deal'a 4)Sugar Ray Leonard vs Sergio Martinez - Leonard wygrałby przed czasem, po wielkiej walce, bo w końcu skarcił by odkrywającego się przy atakach Martieneza. 5)Pernell Whitaker vs Manny Pacquiao - Myśle, że sporo ciosów w tej walce Manny by przestrzelił i nadziewałby się na kontry, ale też czasami łapałby Whitakera przy linach, jednak po ciekawe walce stawiałbym na zwycięstwo Whitakera na punkty 116-112. 6)Bernard Hopkins vs Thomas Hearns - Cwany lis jakim jest Hopkins myślę, że poradziłby sobie z siła Hearnsa i swoimi brudnymi sztuczkami skutecznie by go deprymował i bo niezbyt ładnym pojedynku wygrałby na punkty. 7)Julio Cesar Chavez Sr vs Juan Manuel Marquez - ciężka sprawa, ale myślę, że w 140 funtach jednak Chavez poradziłby sobie z Marquezem i dałby radę wciągnąć go w wojnę, w której wygrałby na punkty. Moje walki: 1. Przemysław Saleta - Mariusz Wach 2. Dariusz Michalczewski - Andrzej Fonfara 3. Erik Morales - Brandon Rios (lekka) 4. Hasim Rahman - David Haye 5. James Toney - Chad Dawson (półciężka) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości