Fantasy matchups
|
26-07-2012, 03:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
1)FMJ vs Pacquiao – Floyd by to wygrał. Gdyby toczył pojedynek na środku ringu tak jak ostatnio Marquez to myślę, że skończyłoby się na wysokim werdykcie w stylu 118-110, 119-109. Po prostu wyboksował by PacMana.
2)Podobnie jak Jerome. 3) Gdyby Morales mądrze boksował i nie poszedłby na wojnę myślę, że wygrałby nieznacznie na pkt. Gdyby jednak zdecydował się na pojedynek taki jak z Barrerą I to wtedy JMM byłby górą. 4)Gołota w prime miał wszystkie zalety Adamka, a do tego przewagę siły fizycznej, siły ciosu i był sporo większym zawodnikiem. A, że Adamek nie lubi walczyć z dużymi przeciwnikami używającego lewego prostego skończyłoby się wysoką porażką na pkt, albo nawet czasówką w końcowych rundach. 5) Nie chcę się wypowiadać, bo jestem wielkim fanem „Cobry”. Szanse jednak widziałbym 55/45 dla Joe. 6)Hopkins vs Ward – Kopia nie wygra z oryginałem. Wysokie zwycięstwo na pkt „Kata” 7) Adamek by zdeklasował Włodarczyka. Wysokie UD, lub poddanie pod koniec walki. Dempsey vs Tyson – Dempsey miał potężny cios i niezwykłą wrodzoną agresją. Tyson tak samo, tyle że był zdecydowanie lepszy technicznie, posiadał lepszy balans, pracę nóg, szybkość. KO na Dempseyu do końca 4 rundy. Tyson vs Johnson – Powtórka z pojedynku Tyson vs Holmes. Arreola vs Chisora – Swarmer vs swarmer. Postawiłbym na ciut lepszego technicznie Chisorę. Price vs Fury - Podobne zalety, tyle że Price jest zdecydowanie lepszy technicznie. Ko na Tysonie do 6 rundy. Szpilka vs Banks – W cruiser Szpilka dostaje ciężkie ko, w ciężkiej Szpilka na pkt po nudnej i bezbarwnej walce. Adamek vs Hernandez – Adamek przed czasem. Hernandez potrafi dobrze boksować 3-4 rundy, później odpuszcza. Myślę, że Adamek by go po prostu złamał. Adamek vs Lebiediew – Adamek nieznacznie na pkt. Technicznie Tomek zdaje się być lepiej wyszkolony od Denisa. Adamek vs Toney – Opuszczona lewa ręka Adamka byłaby wodą na młyn dla Jamesa. Counterpunche wchodziłby tam jak w masło. Gdyby Tomek boksował z Tonerem przegrałby wysoko na pkt, a gdyby zdecydował się pójść na wojnę to skończyłby jak Holyfield, a w najlepszym przypadku jak Żirow. Moje walki: Bowe vs Ali Adamek vs Fonfara Adamek vs Ray Mercer Corrales vs Barrera Castillo vs Pacquiao |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości