Piłka nożna ogólnie
|
20-03-2015, 09:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2015 10:25 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Tak naprawdę w obu meczach może być wszystko, jednak faworytami są Barcelona i Liverpool. Barca ostatnio jest w formie, zarzut BESTII, że zagrała ostatnio średnio mnie trochę dziwi. Bo mając w zanadrzu Gran Derbi i praktycznie wygrany dwumecz, trudno wymagać, aby grała na 110%. Swoje zrobili, potem się pobawili, czyli wszystko jest, jak być powinno. A Real cóż, zawodzi. Ale takie mecze kierują się swoimi prawami, więc niczego nie można wykluczyć.
Co do Liverpoolu to ze Swansea w ostatniej kolejce zagrali bardzo przeciętnie, ale wygrali na ciężkim terenie i to się ceni. Nie zasłużyli na to w żadnym stopniu. Manchester ma za to swoje problemy. Jest lepiej niż na początku, ale to wciąż nie to, co powinno być. Co do Barcelona - PSG, oczywiście, Hiszpanie łatwego zadania mieć nie będą, ale jednak wygrana Francuzów będzie dla mnie niespodzianką. Paryż w lidze gra dość przeciętnie cały sezon i mam wrażenie (a kilka meczów obejrzałem), że jeden dramatyczny i jakby nie było szcżęśliwie "wygrany" mecz z Chelsea przesłonił ten obraz. A dodatkowo co by nie mówić, Londyńczycy nie są teraz w formie. Martin Kiedy ten twój Śląsk się przełamie? ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 76 gości