Ranking P4P forum Bokser.org
|
17-03-2015, 12:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Przy całym szacunku dla tego co robi Thurman, ale SIÓDME miejsce w rankingu p4p?
Dla mnie paranoja. Thurman ma na rozkładzie kilku niezłych bokserów, ale naprawdę dobry z nich był tylko Guerrero. Tyle, że Guerrero największe tryumfy święcił w niższych wagach, a teraz wrócił po długiej przerwie w fajnej wojnie a później wyszedł do Thurmana. Potencjalnie Thurman ma szansę być wysoko w takim rankingu, ale jeszcze prawie niczego nie osiągnął. Jeden Guerrero wiosny nie czyni. Pomijam już, że znalazł się tu nad Rigo czy Crawfordem. No i widzę, że Danny się trzyma ciągle, choć też nie wiem za co. Ja już wolę taką nieaktywność Frocha niż taką aktywność Garcii (walki z Salką równie dobrze mogłoby nie być). Jestem zszokowany ![]() Cytat:dlaczego niepokonany od tylu lat ciężki nie może być numer 1 P4P,czy koniecznie pięściarz z zerem w rekordzie musi być liderem? +Zapytaj się również @Metzgera. 1) zero ma drugorzędne znaczenie, myślę że nikt obecnie Kliczce Brewstera nie liczy. Problem z tym, że Floyd od lat utrzymuje wysoki poziom rywali (Marquez, Cotto, Maidana, Guerrero, Alvarez, Maidana), a u Kliczki: są dobrzy Haye, Pulew czy Povietkin, ale przeplatani Wachem, Pianetą i Laepaiem. 2) zapytałem Ciebie bo punkt widzenia Metzgera znam ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 77 gości