Ranking P4P forum Bokser.org
|
16-03-2015, 09:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Cytat:Malutka aktualizacja na koniec roku 2014: Pierwsza aktualizacja w 2015 roku, walczyli Golovkin i Kovalev. 1. Floyd Mayweather 2. Manny Pacquaio 3. Golovkin 4. Kovalev (+3) 5. Rigondeaux (-1) 6. Kliczko (-1) 7. Froch (-1) 8.Timothy Bradley 9. Juan Manuel Marquez 10. Terrence Crawford Kovalev buduje sobie świetne resume, Pascal to bardzo cenny skalp. Wyprzedziłby nawet Golovkina, ale GGG zastopował w lutym niezłego Murraya więc się obronił. Zagrożeni w top10 są Bradley i Marquez, którzy nie mają zakontraktowanych przeciwników. Froch także, ale on prawdopodobnie zawalczy z Wardem - zwycięzca będzie w top6 na pewno. Crawford powinien umacniać swoją pozycję. W poczekalni Lara, Cotto (ciągle czekamy na rywala -_-), Walters, Łomaczenko, Inoue, Gonzalez, Danny i Mickey Garcia. Przez tego Potwora z najniższych kategorii, muszę się mocniej nimi zainteresować (pozitiv). Widzę tendencję chwalenia Kliczki, ale ja mam wrażenie, że u mnie będzie spadał. Jeśli Pacquaio bije się z Mayweatherem, Froch z Wardem, a załóżmy że Kovalev ze Stevensonem, to ten Jennings wygląda słabo. Z drugiej strony wiadomo, dominator. WP, dwa pytania 1) Kliczko nr1? Jakbyś to uzasadnił? 2) Top20 z Bronerem, a bez Gonzaleza? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości