TOP 20 HW Ranking by @redd
|
14-03-2015, 02:15 PM
|
|||
|
|||
RE: TOP 20 HW Ranking by @redd
Chris Arreola vs Curtis Harper UD 8/8
Arreola w słabej formie, tak słabego to ja nigdy go nie widziałem. Ale mimo to, była to naprawdę dobra, twarda i zacięta walka bokserów klasy C. Slugfest, dwóch facetów +110 kg, rzadko kiedy się zdarza. Można mówić, że grubi, że wolni, że umiejętności takie sobie - ja się zapytam, no i co z tego? Chris był jakiś mało destrukcyjny, nawet w tej pierwszej rundzie bo nie potrafił skończyć słaniającego się jak trzcina na wietrze Harpera. Wydolnościowo też wyglądało to kiepsko, bo w I odsłonie Chris się wystrzelał. Wcześniej, nawet jak Arreola był w kiepskiej formie, jak np z Quezadą, to i tak potrafił wyprowadzić zdaje się koło 1000 ciosów w 12 rund, dzisiaj tego nie było. Dopiero odżył, gdy Harper wypompował się. A co do Harpera, to brawa za ambicję i serce do walki. Po pierwszej rundzie nie zniechęcił się i solidnie napsuł krwi faworyzowanemu rywalowi. Gdyby dostał decyzję, to nie byłoby żadnej sensacji. Arreola vs Harper 1. 10-7 (ew. 10-8) 2. 9-10* 3. 9-10 4. 9-10 5. 9-10 6. 9-10* 7. 10-9 8. 10-9 --- 75-75 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości