Ruenroeng vs Shiming
|
08-03-2015, 07:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Ruenroeng vs Shiming
No muszę przyznać że Ruenroeng mnie zaskoczył pozytywnie, spodziewałem się z jego strony raczej ćiaglej biernośći i faulowania przez całą walkę, było oczywiście trochę zapasòw, jak to na niego przystało, ale fajnie też zdarzyło mu się kontorwać Zou, lewy mu funkcjonował, nieźle też kontrolował shcodzenie z linii ciosu. , , trochę cyrku wprowadził ,
i musze odszczekać to co @Gogolius mi przypomniał,obstawiałem łatwe zwycięstwo Zou na punkty, tymczasem Chińczyk który w tym pojedynku był mało aktywny, szedł do przodu, trzeba z deczko przyznać, ale bez ciosòw,wyprowadzał ich bardzo mało w każdej z rund, dlatego też Amrat, spokojnie lokował kontry,Zou za mało kombinacji, jak już to dwa, trzy ciosy w akcji lokował, w końcówce trochę podkręcił tempo, gdy Freddy kazał mu to zrobić, Taj trochę zwolnił,kondycja spadła,ale i tak Shiming nie był w stanie, , mocniej przyćisnąć rywala,. Ruenroeng to niezły Champion tej federacji,ale tak czy tak na tle pozostałych, mistrzów innych federacji, na tle Mistrza WBC , Romana Gonzaleza czy mistrza WBO/WBA,Estrady wypada dość przeciętnie. Polsat mnie oszukał, ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości