Piłka nożna ogólnie
|
20-02-2015, 06:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@Kubala
1. Nie pytałem czy należysz do kiboli tylko czy znasz jakiegoś kibola osobiście, miałeś jakikolwiek choć najmniejszy kontakt z jakimś kibolem. 2. Wyobraź sobie, że ja też nikogo nie zabiłem ani nie napadłem w imię miłości do klubu. 3. Możesz to sobie nazywać kompleksem Legii czy jak tylko chcesz. Na mnie ta propaganda wielkiej Legii po prostu nie działa. Masz tu kolejny przykład: "Kary za zachowanie kibiców w związku z meczem Pucharu Polski pomiędzy Śląskiem Wrocław a Legią Warszawa z dnia 12 lutego 2015 roku: 4 tysiące złotych kary dla Śląska Wrocław za używanie środków pirotechnicznych w trakcie meczu, w szczególności odpalenie 5 petard hukowych przez kibiców klubu gospodarzy na trybunie B. 4 tysiące złotych kary dla Legii Warszawa w zawieszeniu na okres 6 miesięcy za używanie środków pirotechnicznych bezpośrednio przed rozpoczęciem meczu." http://www.90minut.pl/news/246/news24643...-PZPN.html Pytanie: czemu kara dla Legii jest w zawieszeniu a dla nas nie? Odpowiedź: bo nie jesteśmy Legią... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości