Ranking Maynarda/BOKSER.ORG - aktualizacja 12 grudnia!
|
20-07-2012, 08:31 AM
|
|||
|
|||
RE: Ranking Maynarda/BOKSER.ORG - pełna wersja, aktualizacja 8 lipca!
(20-07-2012 07:17 AM)Hugo napisał(a): @MastrangeloHahah, no bez żartów. Nie znam tego gościa, ale domyślam się, że taką sławę zyskał bo się Polacy obrazili że punktował walkę Admka z Chambersem dla Eddiego. Nienawidzi Polaków? To samo słyszałem o Danie Rafaelu jak było oburzenie, że powiedział że Adamek nie ma szans z Klitschko. Śmieszne myślenie ![]() Nie wiem też czemu mi podsuwasz opinie innych ludzi, zamiast po prostu obejrzeć jakąś losową rundę i powiedzieć mi co Fonfara zrobił według zasad jakie obowiązują, żeby być ogłoszony zwycięzcą. Mała podpowiedź, nietrafione ciosy w tym nie pomagają. A jeśli nie uważasz, że ta opinia z moich ust jest wiarygodna to możesz usłyszeć to także od sędziego: (od 30:00) http://www.youtube.com/watch?v=-AGeY0rh-VE A teraz obejrzyj byle rundę i zapunktuj jak trzeba ![]() Co do Glena będącego prekursorem, to coś w tym jest! Mnóstwo razy widziałem bokserów płaczących, że ich oszukali chociaż przegrali sprawiedliwie, ale kogoś tak pogodzonego z porażką po takiej walce jeszcze nie widziałem. Myślę, że po prostu był zawiedziony Sobą, tym jak stracił siły. Zresztą nawet przed walką mówił o emeryturze, już sam fakt, że po wyrównanej walce nie narzekał na sędziów jak ZAWSZE robił to wcześniej, nawet po walce z Bute, powinno coś Ci powiedzieć o jego stanie mentalnym. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości