|
Wasze ulubione gry !
|
|
24-01-2015, 09:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 09:13 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
|
RE: Wasze ulubione gry !
@Sander
Obydwa pierwsze punkty jakie wymieniłeś zrobiły na mnie duże wrażenie. Był jeszcze taki moment w mieszkaniu Lucasa, gdy patrzy on w lustro, a po chwili ukazuje się w nim odbicie kolesia, którego zabił w łazience - można się przestraszyć Jeszcze podobało mi się przesłuchanie w biurze, gdy Tyler zadaje niewygodne pytania, a Lucas zaczyna w tamtym momencie mieć schizy.A co do postaci Tylera, jest ona b. ciekawa. Na początku wydawało mi się, że to będzie trochę taki "typowy Broner", jednak jego postać okazała się bardziej skomplikowana. Facet swoje w życiu już widział, jest odrobinę wypalony pracą, do tego ma problemy prywatne. Ma dobre intencje, ale wisi nad nim jakieś fatum, które nie pozwala mu ułożyć życiowej układanki w całość. Chyba to moja ulubiona postać z Fahrenheita, bo Lucas gdy ogarnia że jest super hero traci sporo na zagadkowości, a Carla w sumie... nie ma w niej niczego zastanawiającego. Gra ma na początku genialny klimat, wręcz jak nie gra a dobry film ^^ Później już trochę zabrakło pomysłu. Jednak dla pierwszych 2-3h gry warto zgrzeszyć
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości

Jeszcze podobało mi się przesłuchanie w biurze, gdy Tyler zadaje niewygodne pytania, a Lucas zaczyna w tamtym momencie mieć schizy.