Wasze ulubione gry !
|
24-01-2015, 09:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 09:13 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
@Sander
Obydwa pierwsze punkty jakie wymieniłeś zrobiły na mnie duże wrażenie. Był jeszcze taki moment w mieszkaniu Lucasa, gdy patrzy on w lustro, a po chwili ukazuje się w nim odbicie kolesia, którego zabił w łazience - można się przestraszyć Jeszcze podobało mi się przesłuchanie w biurze, gdy Tyler zadaje niewygodne pytania, a Lucas zaczyna w tamtym momencie mieć schizy. A co do postaci Tylera, jest ona b. ciekawa. Na początku wydawało mi się, że to będzie trochę taki "typowy Broner", jednak jego postać okazała się bardziej skomplikowana. Facet swoje w życiu już widział, jest odrobinę wypalony pracą, do tego ma problemy prywatne. Ma dobre intencje, ale wisi nad nim jakieś fatum, które nie pozwala mu ułożyć życiowej układanki w całość. Chyba to moja ulubiona postać z Fahrenheita, bo Lucas gdy ogarnia że jest super hero traci sporo na zagadkowości, a Carla w sumie... nie ma w niej niczego zastanawiającego. Gra ma na początku genialny klimat, wręcz jak nie gra a dobry film ^^ Później już trochę zabrakło pomysłu. Jednak dla pierwszych 2-3h gry warto zgrzeszyć |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 212 gości