Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
24-01-2015, 01:26 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2015 01:31 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
Autor komentarza: Rollins
Data: 23-01-2015 23:14:36 A teraz powtarzam, tchórzliwe, forumowe cioty: Dane swoje podałem, adres podałem. Niech no któryś z internetowych bohaterów odwiedzi mnie w celu zdementowania tego, że w przeciwieństwie do was, kretyni, potrafię nieźle przypierdolić. Trochę to głupie z mojej strony, bo przecież nie po to internetowe cioty chowają się bezpiecznie za kompem, żeby nagle się ujawniać i przyjeżdżać, żeby dostać równy wpier...dol. Autor komentarza: Rollins Data: 23-01-2015 23:16:00 A Homer gdzieś tam się raz zastanawiał czy nie postawić życia na szali i nie przyjechać :- Gdzieś raz coś mruczał nieśmiało "kto wie kto wie" Ja wiem Wżyciu nie przyjedziesz, forumowy głupku :-) Nara ciotki http://www.bokser.org/content/2015/01/23.../index.jsp Autor komentarza: rafalteo dziecko, ja mam 182 cm 5'11 1/2" Tyle ile śp Joe Frazier Tak Ci mowie bo obawiam sie ze i tak nie umiesz przeliczyc jako reprezentant tutejszej "inteligencji" Autor komentarza: Rollins No, nuż się przygłupie tak zastanawiasz kilka lat. Może gdzieś tak koło 2020r. się weźmiesz na odwagę. Radzę się pospieszyć,żebym czasem nie wyjechał. Taka jeszcze uwaga Jeśli już się w końcu zbierzesz na odwagę i uzbierasz na bilet, to przed przyjazdem umyj się pierwotnie, żebyś mi tu parchami miasta nie zanieczyszczał, czereśniaku z żółtymi zębami. A i ja żebym się nie brzydził lać w mordę takiego smroda Autor komentarza: Rollins Data: 23-01-2015 23:50:39 a bak cwelem Wasyla Autor komentarza: progresywny Data: 23-01-2015 23:51:48 @Rollins A jak odwiedzimy Cię w kilku lub w kilkunastu na raz to co zrobisz? Autor komentarza: Rollins Data: 23-01-2015 23:54:02 ciebie na pewno zerżnę |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 68 gości